[VIDEO]: Zaštitimo našu djecu od zla – s prijevodom

 

FOTO: SHUTTERSTOCK / RAS SRBIJA


Kanadski liječnici u izvrsnom 20-minutnom videu iznose činjenice u kojima otvoreno govore o odnosu štete i koristi maski za lice, mjeri socijalnog distanciranja, cjepivu protiv COVIDA-19, te predlažu kojim smjerom bi pod hitno države diljem svijeta trebale dalje voditi javnozdravstvenu politiku, pogotovo kad su u pitanju djeca.

Vrlo važno i aktualno, pogotovo jer se uskoro nagovještava cijepljenje djece, a potom i dojenčadi, još uvijek eksperimentalnim cjepivima u vezi s kojima studije završavaju tek 2023. godine. Ova se cjepiva po prvi puta u povijesti javno i masovno temelje na mRNA tehnologiji, za čiji zdravstveni dugoročni učinak nemamo nikakve podatke, i to na populaciji koja COVID-19 bolest prebolijeva u 99,997% slučajeva. To je, drugim riječima, ravno zločinu nikada viđenih razmjera u ljudskoj povijesti.

Izvor videa: https://rumble.com/vh9l6z-protecting-our-children-from-harm.html

Click Here To Join Native Media

Коментари

Популарни постови са овог блога

NAJMISTERIOZNIJI MANASTIR NA SVETU JE U EGIPTU: Čuvaju srpske svetinje, a beduini iz okoline su potomci starih Srba – VIDEO

ITALIJANSKI PROFESOR ŠOKIRAO SVET: Evropa je srpsko carstvo, oni su na ovim prostorima još od paleolita (8.000 god.p.n.e.)

ISTINA ZATAŠKAVANA 102 GODINE: Hajduk iz Splita su osnovali Srbi