Plan globalne elite- Hoćemo li zauvijek nositi maske?

 Plan globalne elite- Hoćemo li zauvijek nositi maske?

Plan globalne elite

Foto: pixabay.com

Promocija „pametne maske za lice“, koja prati svaki udah onoga tko je nosi, na Svjetskom ekonomskom forumu, još je jedan dokaz da su promjene u zapadnom društvu izazvane Covidom tijekom posljednjih 12 mjeseci planirane da budu trajne.

Maske su u početku bile privremene – ograničene na trgovine – i čim bi prošla opasnost od Covida, od njih bi se odustajalo, poput socijalnog distanciranja.

Svatko tko je rekao da su ove mjere osmišljene kao trajne – i da su bile dio plana globalne elite da narod zauvijek drži pod maskama – promatran je kao „teoretičar zavjere“.

Pa, gdje smo devet mjeseci kasnije?

Vlada Velike Britanije izdala je „mapu puta“ kako bi državu izvukla iz blokade. Ali nema riječi o tome kada će maske i socijalno distanciranje postati prošlost. Da li bi to moglo biti zato što ne postoji namjera da se od maski i socijalnog distanciranja ikada odustane? Svakako se tako čini.

Od prošlog srpnja/ jula vidjeli smo da je upotreba maski sve veća. Sada se od vas traži da ih nosite ne samo u trgovinama, već i u svim zatvorenim prostorima.

Čak ih moraju nositi i djeca na nastavi, u školi. Ta odluka je trebala biti ponovno razmatrana, ali, pogodite što, britanska vlada je upravo produljila upotrebu maski u školama do ljeta.

Pored toga, od ljubitelja nogometa očekivat će se da nose maske kada im konačno bude dozvoljeno da se vrate na teren ovog proljeća na „probnim“ događajima.

‘Pratiti znanost’? Teško. Ne treba zaboraviti da je u tjednu kada su maske prvi put prestavljene prošlog ljeta, smrt povezana sa Covidom bukvalno dostigla nulu.

Dopisnica BBC-a za zdravstvo pitala je Svjetsku zdravstvenu organizaciju da li je promjena savjeta o maskama bila posljedica političkog lobiranja, a oni nisu poricali.

Zašto nam, ako su maske bile toliko važne u spriječavanju prijenosa virusa, nije rečeno da ih nosimo prošlog ožujka/marta i travnja/aprila? U stvari, vladini znanstvenici su nam savjetovali da ih ne nosimo.

Sada se čini da ne samo da ih moramo nositi, već se moramo naviknuti da budu stalni dio svakodnevnog života u „Novom abnormalnom“. U tom kontekstu treba promatrati oduševljenu promociju kineske „pametne maske za lice“ Svjetskog ekonomskog foruma (WEF).

Ona podsjeća korisnike kada ju trebaju oprati i provjerava da li se pravilno nosi. Ako se unutra nakupi previše ugljičnog dioksida, telefonsko upozorenje podsjetit će nosioca da udahne svježi zrak. Ako je korisnik zaboravi staviti, ista telefonska aplikacija šalje mu podsjetnik.

Ovde se ne radi o javnom zdravlju, već o tome da se osigura da mjere uvedene navodno za zaustavljanje širenja Covid-19 postanu trajne. Da, još jednom se pokazalo da su toliko ismijavani ’teoretičari zavjere’ iz 2020. godine u pravu, završava analizu Neil Clark za RT.

pogledajte jos : ПОЧЕЛО ЈЕ: У Кини улазак у јавни превоз само помоћу QR кода о здрављу

jos : Kolektivna svjetska tužba za zločin protiv čovječnosti i priprema za drugi Nurnberški sud

Izvor: webtribune.rs

Коментари

Популарни постови са овог блога

NAJMISTERIOZNIJI MANASTIR NA SVETU JE U EGIPTU: Čuvaju srpske svetinje, a beduini iz okoline su potomci starih Srba – VIDEO

ITALIJANSKI PROFESOR ŠOKIRAO SVET: Evropa je srpsko carstvo, oni su na ovim prostorima još od paleolita (8.000 god.p.n.e.)

ISTINA ZATAŠKAVANA 102 GODINE: Hajduk iz Splita su osnovali Srbi